dilluns, 20 de desembre del 2010

Sopars de Nadal

Encara que aquí a Japó no es celebri el Nadal fan sopars de "Nadal" i així tenen una excusa per anar a sopar un dia a fora i deixar de treballar una estona.
Amb el laboratori vam anar a sopar el dimecres 15 de Desembre. A les 7 de la tarda ja estàvem al restaurant. Van decidir d'anar a un restaurant italià que feia tapes. La veritat es que estava molt bo.
Després del sopar com és tradició vam anar a cantar a un Karaoke. Segons ells hem van dir que si saps cantar bé a un Karaoke llavors estàs preparat per fer una bona presentació oral davant de molta gent perquè ja has perdut la vergonya i diuen que és per això que sempre que fan un sopar van al karaoke: perquè així practiquen per les presentacions orals...Si és així jo no seré capaç mai de fer una presentació a Japó ja que les lletres passen molt ràpid i no tinc tanta rapidesa per llegir en japonès :D



El divendres 17 de Desembre vam anar a una altra festa de Nadal. Aquesta festa era a la residència del Pablo (Shimoda residence).
Finalment dilluns dia 20 de Desembre vaig anar a fer un mini sopar de Nadal amb la Yumi i el Nico i així aprofitava per despedir-me d'ells fins al Gener quan torni:D
Vam anar a sopar a Shibuya i també vam menjar molt bé!

Us deixo un vídeo de unes llums de Nadal que vam veure amb l'Artur a Shinbashi :


I un altre video divertit per acabar d'alguns lavabos per homes a Japó amb videojoc perquè no t'aburreixis ni un segon xD:



I aquí acabo l'últim missatge de l'any i a partir d'ara estarà tancat per Vacances de Nadal :D


Bon Nadal i Feliç any nou a tothom :D

またあとで。

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada