dimarts, 11 de gener del 2011

Seijin no hi ( 成人の日 ).

Després d'unes vacances merescudes per terres catalanes tornem a estar a Tokyo.
Vam arribar dijous al dematí, per anar divendres una estona al laboratori i ja érem cap de setmana, amb la sort que , a més a més, el dilluns aquí a Japó era festa (encara sort... perquè amb el jet lag que portàvem tots dos....).

Quan vaig arribar a la casa on estic hem vaig trobar la dona, la Gina i la seva germana que són ben iguals.

El nen me'n vaig adonar més tard que estava a la casa. Imagina't si és petita la casa però tot i així no va sortir de l`habitació fins que no havia de marxar i no hem va dir res....jajaja! Veig que el nou any no ha canviat en res i continua com sempre, només dient Hola, Adéu i cops de cap per dir que si si ( o sigui, sisi, t'escolto ) xD.


Gina i la seva germana.

Gina Okura.


Doncs el què deia.. dilluns era festa. Celebren el que s'anomena "Seijin no hi" (成人の日). 
Aquesta festa és el segon dilluns del més de Gener i és quan els japonesos celebren la seva majoria d'edat ( aquí a Japó la majoria d'edat és als 20 anys ).
Fan una cerimònia al ajuntament de cada zona i tots els joves que han fet 20 anys entre el 1 d'Abril de l'any anterior i el 31 de Març d'aquest any estan convidats a assistir-hi.
Aquest dia veus a molts nois i noies pel carrer vestits amb kimono que venen de la cerimònia i molts cops també després celebren una festa amb els seus amics i familiars.







またあとで。

1 comentari:

  1. Caram, caram, així que vau tenir jetlag al final eh figaflors! Veig que aquests dies de festa heu fet bàsicament hivernació , perquè de fotos poca cosa has fet i les japos aquestes amb kimono us les debieu creuar quan anaveu a sopar arrós amb bou d'aquella que li agrada tant a la mare xD.

    En fi, per aquí terres catalanes tot segueix igual, jo aquí ben enfeinat a l'oficina, però després tidnré recompensa que aniré a veure el Barça com guanya al Betis.

    Parlem el cap de setmana!

    ResponElimina