dijous, 4 de novembre del 2010

Més catalans a Tokyo?¿

Doncs això mateix, més catalans a Tokyo.
Per aquelles casualitats de la vida just al costat de la meva universitat hi ha una petita botiga que és diu "Cuinetes: Selecció", quan la vaig veure vaig pensar que no havia dormit bé aquella nit perquè veia coses estranyes però sisi, i aquí en teniu la prova:
M'he vist obligada a entrar per demanar si era simple coincidència o no... i per sorpresa meva quan he entrat m'he trobat amb una dona Japonesa, i he pensat "ara si que l'has feta bona...", però estava equivocada, aquesta simpàtica dona parlava castellà i el més sorprenent és que el parlava molt bé i s'entenia a la perfecció. M'ha explicat que l'amo de la botiga és català, de Barcelona, però que no hi era, ja que està a Barcelona.
En aquesta botiga hi venen vins i "delicatesses", en resum.... caríssima!! Tenen xocolates, vi, cava.... però només per 5 bombonets "Oriol Balaguer" et cobren 1600 yens!!!
Aquí teniu la seva pàgina web per si us interessa ;) podeu comprar on-line jeje :D Tot i que està en japonès:
http://www.marenostrum.jp/shop/index.html

Aquest barri on estic jo és molt car, es pot veure per les botigues, com aquesta catalana o per totes les altres que són molt molt cares. Hi ha un restaurant italià però que fa molt bona pinta :D i també una xocolateria!
Mira si és un barri "pijo" que hi havia aquest cotxe aparcat davant de la universitat:

I per acabar el blog d'avui.... Ha arribat el Nadal al Corte Inglès Japonès (que aquí es diu Tokyu) :D

No celebren el Nadal però ho sembla... tot i que només ho fan perquè la gent compri més :D

またあとで

4 comentaris:

  1. Doncs ja saps et muntes una tenda de productes del Berguedá i ..... adéu biologia ..... benvinguda la pasta gansa a força de botifarres.

    ResponElimina
  2. Weis! Que últimament vaig un poc de cul i no havia tingut estona de comentar encara. Ja vaig veure el teu blog amb la teva espectacular actuació al partit de softball. Quina putada que t'eliminin just abans d'arribar a la primera base i que no bategesis més. Tal com són aquests japos, ja veig l'home eliminan-te i seguidament dient: gonasaimas! Que ereu molts o que, que no et tornés a tocar?

    La botiga catalana al mig de Tokio tot un punt. Com deuen traduir al japonés botifarra del perol, mongeta del ganxet, patates emmascarades o espetec? Si vols ja portarem algun producte d'estraperlo quan vinguem d'aquí un mes, que per cert, no queda res!

    Bé, vaig a dormir que demà tinc reunió a primera hora. Tu et deus estar a punt de llevar ja. Estarem "al loro" del teu blog.

    Mataatode!!!

    ResponElimina
  3. no sé si està relacionat, però a rac1 surt un cuiner que es diu Fermí Puig i l'apartat que fa de receptes i tal i qual... es diu "Cuienetes" :)

    molts records! ara estava fent un cafelito amb la teva tassa blava amb el nom i he vingut a veure novetats jejejej ;)

    salut!

    ResponElimina
  4. Oooo la meva tassa blava :D jjiji! aquesta tassa me la van regalar la familia que vaig estar a Suècia :D!!!
    Doncs no sé si te res a veure, nomès se que el propietari d'aquesta botiga és de BArcelona i està aquí a Barcelona aquests dies jiji!!

    Padrí, sí hem sembla que ficaré una botiga i ale ejejej :D

    un petoneeet

    ResponElimina