diumenge, 31 d’octubre del 2010

Waseda Halloween Party & Baseball (Keio vs Waseda)

El divendres després del laboratori vam anar a Waseda Station, allà a una residència dels alumnes de Waseda University feien una festa de Halloween, i nosaltres vam anar-hi (estudiants de Keio University i Tokyo University jeje). A la festa hi havia menjar (bàsicament dolços, crispetes..) i beguda.
Aquesta va ser la nostra disfressa de Halloween:
Mario & Luigi
A aquesta festa era l'única noia que anava amb pantalons, aquí les japoneses quan es vesteixen de Halloween continuen amb les seves mini faldilles, o hauria de dir bufandes?¿?.
Ens vam trobar a una noia que també anava de Mario, amb mini faldilla es clar..!
Diferents disfresses!


Yumi (dimoni)

Mai (Alicia en el país de les Meravelles), Yumi (dimoni), jo (Mario).
Va ser bastant estrany que tothom es volia fer fotos amb nosaltres, i ens preguntaven d'on havíem tret la disfressa i després quan els hi dèiem d'on érem la típica frase : "Hola, yo hablo un poco Espanyol, Me llamo..." jejeje! bàsicament el mateix que sabem dir nosaltres en japonès "こんばんわ 私はスペインじんです、お名前はサンドラです。" (bona nit, sóc espanyola, hem dic Sandra) .
A les 11 acabava la festa, així que a les 10:45 ens van fer fora ja que a les 11 en punt havien de deixar-ho tot net. La puntualitat aquí és molt important, avui ho hem acabat de comprovar quan l'Artur ha anat al seu banc a treure diners, els bancs obren a les 9, estàvem davant la porta a les 8:59, i les portes no estaven oberts, just quan han sigut les 9:00 s'han obert xD.

Dissabte vam estar a casa ja que hi havia d' haver el gran tifó i ens van dir que sobretot ens estiguéssim a casa i no sortíssim perquè els metros i trens tancarien.... Al final el tifó se'n va anar més lluny i va ser més fluix, o sigui, només una mica de pluja i una mica de vent.

I avui hem anat a veure un partit de baseball, la universitat de l'Artur (Keio University) vs Waseda University (justament l'universitat on vam anar de festa de Halloween).
Ha sigut un partit una mica estrany ja que començava a les 13:00, i des de les 10 del matí que havíem d'estar allà, hi havia les cheerleaders fen balls i cantant. Quan a les 13:00 han començat a jugar han continuat fent espectacle fins les 16:00 que ha acabat el partit.
cheerleaders


ストライク (literalement "Sutoraiku", o sigui Strike. Això ho aixecàvem quan volien que l'equip de Waseda fes strike i nosaltres ho cridàvem cantant.



Abans del partit ens hem fet una foto amb les cheerleaders.
Quan tocava batejar a l'equip contrari (Waseda University) només fèiem que cridar : がいんばれ だいすけ (Gainbare Daisuke), o sigui és com un "Vinga, ànims Daisuke " o litarealment amb anglès "Do your best Daisuke", el Daisuke era el Pitcher (el qui tirava la pilota).
Al final el resultat ha sigut 2-0 , ha guanyat Keio University.

Aquí us deixo un vídeo perquè pogueu veure com cantaven:
Primer "home run".

Aquests dies ja està fent bastant fred, així que ja hi ha a les màquines begudes calentes, i chocolata calenta :D
I ja que feia tant fred avui hem anat a fer una chocolata calenta al Starbucks, i per demanar el tamany de la chocolata pots triar entre aquests :


Tall, Short, "Grande" o Venti xD

Així que ens hem agafat el tamany "Grande" :d
またあとで

4 comentaris:

  1. Pel que veig el partit ha estat d'una intensitat increible eh! En 9 voltes, només 2 carreres, fuas!!! xD Ja et vaig dir que mirar un partit de beisbol era força aborrit

    ResponElimina
  2. Dos cosas. Lo primero ¡qué gran disfraz!, enhorabuena porque os ha quedado genial :D.

    Lo segundo, ¿por qué en la foto en que estáis con las animadoras se ve mejor (colores más vivos) en tu blog que en el de Arthur?.

    Me encanta leer vuestros posts en pareja, entre lo que dice uno y el otro me entero de todo aunque esté escrito en catalán :P.

    ResponElimina
  3. Luis!!
    Gracias por lo del disfraz!!
    La foto que he colgado yo la he modificado un poco porqué con colores más vivos me gustava más :D
    Si, así te enteras de todo! El catalán és fácil de entender ;)
    Yo también voy mirando tu blog, que por cierto, me gusta mucho :D

    ResponElimina
  4. jajaja geniaaaals les disfresses tot i que et veia més d'arale xD
    quina enveja tan sana! quine sganes tinc de tornar-hiii

    disfruteu com veig que feu! és genial!

    ResponElimina