diumenge, 24 d’octubre del 2010

Cap de setmana de descans (おやすみ= Oyasumi)

Aquesta setmana ha sigut més relaxada.

El dilluns vaig tenir la meva primera presentació al laboratori; havia de explicar tot el què estic fent, sort que ho podia fer amb anglès :D tot i així era una presentació molt fàcil i nomès va durar 10 minutets.
La meva tutora, la Beate, m'ha dit que he d'anar a dos cursos que fan a la universitat, un sobre Seguretat als laboratoris, i l'altre de com treballar amb animals. Els dos cursos nomès són d'un dia i hem donaràn un diploma quan l'hagi acabat :D amés me'l paga el laboratori, per tant perfecte :D

Per dinar al laboratori sempre ho fem sobre les 12:30, i a aquella hora també hi ha membres del laboratori del costat. L'altre dia ja que els vam ajudar amb uns experiments ens van regalar unes "galetetes" amb cares, cada cara era per un de nosaltres, una per la Ueno, una per l'Okaji i una per mi.
Tenien un gust com els dorayakis perquè a dintre estàn farcits de mongeta.
També ens van donar unes galetes salades de pop:

La veritat és que estàven molt bones!
Tornant cap a casa vaig trobar-me amb aquest hotel per a gossos:

És l'hotel Miyako Hotel per a gossos xD
El dissabte vam decidir anar a fer una volta per Akihabara per buscar coses per fer-nos la disfressa per Halloween. Aquí es celebra molt Halloween i el dia 29 (divendres) anem a una festa de Halloween i amb uns de la residència de l'Artur ens disfressem, us deixaré amb l'intriga fins que la setmana que vé penjem fotos i videos.
Per fer-nos la disfressa vam donar mil voltes, i vam anar a Akihabara, Shibuya i Ueno.
A Ueno hi havia moltes màscares, entre elles vam trobar aquesta:
Musculmaaan!
I aquí ens vam trobar un hotel càpsula, des de fora no sembla un hotel càpsula, però és molt gran, per tant hi deuen cabre moltíssimes persones a dintre....
Quan vam anar a Akihabara ens vam trobar que feien un "Tokyo International Anime Festival", ens vam pensar que ens trobariem molta gent disfressada però no va ser així, nomès eren uns quants estancs amb informació sobre els còmics i ja està, la veritat és que era molt petit i amb 1 minut ja ho vam veure tot :


I per acabar fent voltes ens vam trobar amb un restaurant on feien peix Fugu, o sigui, el peix globus. Es veu que aquí Japó n'hi ha molts però has d'anar amb compte on et fiques perquè n'hi ha molts que no tenen llicència per cuinar-lo i és perillós menjar-ne pel verí que té, ja que cada cuinet ha de tenir una llicència per cuinar-lo. Segons els del laboratori sempre que en vulguis menjar has d'anar amb algú d'aquí que s'ho conegui molt bé i sàpiga a quin lloc vas i si tenen llicència per cuinar-lo o no.
Jo no tindré aquest problema perquè de moment no el vull pas probar, no fos cas que no haguessin tret bé el verí....


Per cert, es veu que aquest cap de setmana hi ha hagut dos terratrèmols, un el dissabte a les 10 del vespres, i un avui diumenge al migdia. No he notat cap dels dos.... :D

Impresiona aquest mapa e....! Això és el terratrèmol i les zones que ha afectat! Cada dia n'hi ha, però en diferents zones, aquest cop ens ha tocat a nosaltres però per sort o per desgràcia ni l'hem notat!
Pròxim blog..............................Halloween Party!!!

またあとで (Mata atode) :D

2 comentaris:

  1. Tu ves mirant algun restaurant on es faci fugu doncs de confiança, que a mi em fa gràcia provar-ho però no m'hi voldria quedar en l'intent

    ResponElimina
  2. Així m'agrada , un tío com cal el Onichan germanet, anar al Japó i no menjar fugu és com venir a Catalunya i no menjar pa amb tomàquet, no pot ser ......., valor i al fugu que ja veuràs com l'Onichan i el Gran Pare Blanc si que ho menjaran. Bé ja veurem aquestes fotos d'Hallowen, fins llavors un petonet molt fort.

    ResponElimina