diumenge, 3 d’octubre del 2010

Welcome Party, Ginza i Tokyo Disneyland

Aquesta setmana ha sigut bastant mogudeta!!
Dimecres vam anar a buscar els nostres carnets de residents a Tokyo amb l'Artur, i ja de pas vam aprofitar per anar a Ginza. Ginza és la part de Tokyo on hi  ha totes les botigues cares, vam trobar Gucci, Emporio Armani, Tous, Loewe.... i la chocolateria Lindt :D. A part aquí hi ha l'edifici Sony, amb 7 plantes amb l'última tecnologia del mercat, i amb el què sortirà nou de Sony!! A Ginza també hi vaig anar dissabte una estona i hi havia Figures de l'Snoopy a la planta 8 de l'edifici Sony.
Aquests nens acabaven de sortir de l'escola

Vam trobar un temple, i aquí es on et rentes les mans.
En els temples primer t'has de rentar les mans, i després vas al "temple" tires una moneda, piques dos cops de mans, demanes el teu desig i fas moltes reverències.
L'entrada de l'edifici Sony.
Mmmm! chocolataaaaa!!

A la Universitat de Tokyo hem fan dues "Welcome Party", una me la fan divendres dia 8 d'Octubre, aquesta me la fa la Universitat, on hi van tots els estudiants internacionals, et fan una xerrada, i una visita per tot el campus, i després la Welcome Party on suposo que hi haurà un pica-pica o alguna cosa semblant.
L'altra "Welcome Party" va ser aquest dijous, aquesta la feien els del meu laboratori. En aquesta vam anar a un restaurant a sopar ( a les 7 de la tarda ). Era un restaurant on entraves, et treies les sabates i les guardaves en una taquilla, juntament amb el paraigües ficat en una bossa de plàstic per no mullar ( a tots els llocs et donen bosses de plàstic pels paraigües perquè no es mulli res ). Després entraves al restaurant, eren tots de sales per cada sopar i la taula estava ficada al nivell del terra, i per tant els cambrers semblava que caminessin per sobre teu :D. Després del sopar, que per cert, estava molt bo tot i que no sabia què menjava (fideus, alguna cosa de sushi, com una crema de gamba arrebossada amb tempura, o això diria, i més coses ejeje) , vam anara a un karaoke. Aquí els karaokes són diferents, cadascú va en una sala amb els seus amics i cantes allà, així no tens tanta vergonya per cantar. Va ser bastant divertit veure cantar el jefe del laboratori Aserejé amb mi xD. També hi havia clàssics com "Bésame Mucho" . I ells hem van ensenyar un ball d'una cançó japonesa.
Us presento al meu laboratori (podeu veure que TOTS són japonesos menys la meva tutora, just al meu costat, que és Alemanya, i un Suec que també està al laboratori però no va venir al sopar).
Dr. Hattori (el jefe) i jo cantant.

I avui diumenge amb l'Artur hem anat a TOKYO DISNEYLAND. És bastant curiós sentir a parlar el Mickey en japonès :D. Tot ha sigut molt maco, i per sopar hem menjat un filet i un pastís de chocolata boníssim.
Per anar cap a Tokyo Disneyland al tren hem vist per primer cop els vagons reservats només per dones:


Estava tot per Halloween, i molta gent i nens i nenes anaven disfressats.
Aquí podeu veure més noies disfressades. (i aquestes no eren les pitjors)




Paparruchas!!! xD

I això és tot per aquesta setmana.

さようなら!!(Sayounara)

3 comentaris:

  1. Nena, que b, q us ho esteu passant!!!
    Trobo q sòn molt "fiesteros" aquesta gent...,creia q nomès treballaven je,je..
    No tens res grabat del Kareoke?? m'hagués agrdat sentir-vos, amb l'"asereje"
    Crec q ja he reconegur el nou director general de la Sony, era aquest senyor q està a l'entreda, no?
    Això de sentir al Mikey, parlant japonés, ha de ser super curiòs, no tens les orelles una mica taladrades??? pq els japonès és un só una mica teqetakateqtaka..
    Ja sou capassos d'entrendre motes coses o que?
    o veig tat complicat tot!!!
    La teva mare ja deu estar mès tranki no?, sort en tenim les mamis d'internet i scape!! però se't veu molt relaxada i feliç. Això ès bona senyal.
    Aqui, aquest cap de setmana, ha sigut lo de la festa dels bolets, la crema de la falla i els focs artificials,tampoc està malament!!!Segur q el kareoke és més divertit!
    Molts petonets, a tots dos!!!
    sayounara!!! o és sayonara?? Adora

    ResponElimina
  2. Estan molt bé les fotos i per descomptat molt curiosa la vida dels japonesos. Bé no dius res del teu ""cumpletacos"", com ho has passat, t'han regalat moltes coses, et vas comprar alguna cosa en les tendes cares ...... etc. etc. El de Disney en japonès ha de ser la coña marinera però molt divertit. Bé nena ens veiem i parlem el dissabte, fins llavors petonets.

    ResponElimina
  3. jejeje m'encanten les disfresses de Bella :) si fos peque jo tb en voldria una jejej
    uoooo que guay!

    ja veig que l'Artur fa pose de japonés total quan li fas fotos jejeje fent el símbol de la victòria amb les mans jejejeje

    records barceloninsssssss

    ResponElimina