dimecres, 6 d’octubre del 2010

IMSUT (Institute of Medical Science of the University of Tokyo)

IMSUT (Institute of Medical Science of the University of Tokyo) és on vaig cada dia al laboratori. Està a 15 minuts mes o menys caminant des de la meva casa. La meva parada de metro es Shirokane-takanawa (Mita line) i la parada de la universitat es Shirokanedai (Mita Line). Tot està al barri de Minato-ku; pel què es veu és una zona bastant cara, i per tant encara no hi he comprat res de menjar :D.
Cada dia faig el mateix recorregut i aquests dies estàn en obres, les valles de les obres són curioses:
També en pots trobar amb granotes i conills (i segur que n'hi ha més).

Avui, ja que feia molt bon dia he fet una fotografia a l'entrada de la meva universitat:

Aquest és l'edifici principal.
Llavors per anar al meu laboratori he de continuar per l'esquerra, i el següent edifici que trobes, a la 3era planta és on estem.
Aquest és el meu escriptori:
A l'entrada de la porta tenim els nostres noms i podem anar canviant si estem : dintre del laboratori, a fora del laboratori, o a casa.

Els dies que en els laboratoris es treballa amb ratolins es fica una miniparet de metall a sota per si algún ratolí s'escapés, i per senyalar-ho i evitar que no et facis mal, fiquen aquest senyal a la porta:
"Ojo peligru, mira al terra que hi ha una placa i no et fessis mal"

El dia del meu aniversari els del laboratori hem van cantar el Happy Birthday to you, hem van comprar un pastís, una espècie de braç de gitano i uns dolços que va portar un de Xina, tot boníssim i acompanyat, es clar, de tè (ocha). 
La dona de la casa m'havia comprat un boli ( que es boli negre, vermell i llapis) amb el meu nom i un pastís de formatge boníssim. L'Artur hem va regalar una funda per les ulleres del Doraemon (m'encanta :D) i una bufanda amb un gorro. I per celebrar-ho vam fer macarrons amb tomàquet i tonyina, i de postres el pastís de formatge.

He pogut penjar un video de la Welcome Party, és del Yoshi cantant una cançó en japonès, amb el ball que hem van ensenyar!


Una curiositat que hem vist avui amb l'Artur. Hem comprat unes galetes de mantega amb chocolata, i a la bossa amb què ens han donat era com un diari on hi havia un petit escrit amb el següent títol:

How to cook a husband (Com cuinar al teu marit)
Per si algú (o més aviat alguna) està interessat li podem guardar la bossa ;).

Sayounara!!

2 comentaris:

  1. Uo quantes coses noves! Ara feia força dies que no mirava el blog perquè he anat molt liat amunt i avall, però vaig seguint les cròniques. El vídeo del "Yoshi" no té perdició, es diu com la mascota verda del Mario? xD

    Jo vull veure fotos de quan aneu al barri on hi han tots els Otakus fent el friki eh, segur que en trobeu més d'un vestits de Naruto. Si en veieu alguns vestits amb capes negres amb núvols vermells, també són de Naruto.

    Parlem Sandas

    ResponElimina
  2. Que bé Sandra!!!!publica més coses que és molt interessant. Molts petonets.

    ResponElimina