diumenge, 17 d’octubre del 2010

Ceremònia del Tè, Geishes, Akihabara i Asakusa.

Dissabte al damatí vam anar als "Hamra-rikyo Gardens", a l'estació de Daimon. En aquests jardins hi feien una Ceremònia del tè (cha-no-yu). Les ceremònies del tè són uns rituals per preparar tè verd, tenen uns passos molt estrictes de prepara-lo, fins i tot l'angle de com estàn les coses és important. Abans de veure el tè han de fer unes voltes ( no se quantes exactament ) al vas.


Després, ens el mateix parc hi havia un ball de Geishes amb la música tradicional japonesa.




I a la tarda ens vam arribar fins a Akihabara (秋葉原), també coneguda com la Ciutat elèctrica. Akihabara és la zona comercial més important, tant per objectes nous com per objectes usats, d'electrònica, informàtica, anime i otaku. Hi havia molta gent i moltíssimes botigues de còmics.




Avui diumenge ens hem llevat tard per descansar al damatí i després hem anat a Asakusa (浅草) . Aquí és on hi ha el temple més antic , el temple Senso-ji. A part d'aquest temple n'hi ha d'altres però aquest és el més important. Per arribar a aquest temple has de atravessar la porta Kaminarimon (雷門), la típica amb una gran llum típica japonesa vermella al mig ( chōchin (提灯) ).






Aquí si volies podies passejar amb "carros" :

A més a més a l'entrada del temple ens hem trobat una actuació teatral (diria que era de nens petits, almenys pel què hem vist):

I al costat hi havia una dona amb un chimpanzé que feia espectacle, feia bastant riure, saltava i caminava amb les mans:


A l'entrada del temple, com a tots els temples, hi ha per mullar-te les mans, i després anar a demanar un desitg.



instruccions de com mullar-te les mans i beure de l'aigua per després anar a demanar el desitg.

A Asakusa també hi ha un edifici que és un got de cervesa:
Per acabar bé el dia, hem anat a un restaurant a menjar sushi :D

Aquí van algunes fotos divertides d'aquest cap de setmana :



Mata atode!! (またあとで) Fins una altra estona!!

3 comentaris:

  1. xulíssimes les fotooooos!!!!
    genial nens! petons!

    ResponElimina
  2. Això és el Japó autèntic, cerimònies de te, gheisas, micos, teatre, turistes fent-se fotos ..... molt bé. Per aquí ja ha començat una mica el fred, aquest dematì a 12 graus, treball per als metges amb la grip. Veig que cada vegada esteu més macos, això vol dir que us senta bé l'Imperi del Sol Naixent, o era el dels Sentits. Molts petonets.

    ResponElimina
  3. l'edifici cervesa no ho veig .. alló que sembla el núvol kinto de bola de drac?¿ o no se veure-ho

    ResponElimina