dilluns, 13 de setembre del 2010

Tokyo Tower

Ahir vam anar a veure Tokyo Tower, quan vam arribar allà vam veure que també hi havia un temple per visitar així que hi vam anar.
La veritat es que la Tokyo Tower és enorme, i es veuen unes vistes mol maques des de dalt. En teoria des de dalt pots veure el Monte Fuji, però ahir estava una mica núvol (tot i així estàvem a 35º.....) i no el vam poder veure.

vistes des de Tokyo Tower
Per dinar ens vam quedar a la Tokyo Tower, i per ser un lloc turístic vam menjar molt i bastant bé de preu. Allà vaig fer aquesta foto; la vaig fer pensant en tu padrina :

Després vam anar cap al meu barri (Shirokanedai) i així li vaig ensenyar la universitat on estaré jo a l'Artur. Per anar-hi ens vam perdre i vam haber de demanar a la policia (Koban) com anar-hi ; finalment després de 2 hores vam arribar-hi... :D  Pel camí ens vam trobar a tot de japonesos cridant,amb vestits tradicionals i portaven com un temple en miniatura a sobre. Es veu que es com una festa de barri.

I avui ja hem començat tots dos. L'Artur de moment a la seva universitat va fent papers, ha conegut el seu company de "pis", cadascú està en una habitació i comparteixen menjador-cuina, lavabo i dutxa. Demà comença a fer tota la paperassa i té tota la setmana de xerrades d'introducció a la universitat. Començarà divendres de la setmana que ve al laboratori ja que dilluns és festa i dijous també es festa aquí a Japó.
Jo avui ja he començat també al laboratori. A les 10 tenia la primera reunió, m'han presentat tots els membres del laboratori, son tots japonesos, la meva tutora és americana i un altre home Suec. Són tots molt agradables, i tots saben parlar anglès cosa que ho facilita tot més. L'únic inconvenient és que les reunions són la major part en japonès, alguna cosa la diuen en anglès i si no m'ho van traduïnt. Treballaré de dilluns a divendres de 10 del matí a 5 de la tarda, i tinc una estona per dinar així que està molt bé. Sent Japó pensava que començaria a les 8 del matí com a mínim i acabaria a les 7 de la tarda o més tard.

Demà finalment podré anar a obrir el meu compte bancari i comprar-me ja el mòbil, i ja tindré tots els papers (o això espero) fets.

Sayounaraaa!

Sandra

7 comentaris:

  1. ueee quins recordsssss siiii la torre de Tokyo i el temple del costat! heu vist totes les estatuetes de nens amb els molinets de vent i els gorrets? segue que si! a mi em va posar la pell de gallina :)
    també vam veure uns monjos cantant...

    ai nena molts records! :) segur que va de conya! sort!

    ResponElimina
  2. siii, vam veure totes les estatues, tmb els hi he fet fotos però no les he ficat aquí!!! Ens vam trobar uns budistes per allà també...!!!
    un petonet reina!!

    ResponElimina
  3. Unes vistes magnífiques, el noi de les ulleres sota el globus una mica desmillorat però bueno .......
    Diu la Montse que tot un detall l'Hello Kitty i que es ve a treballar amb tu amb l'horari aquest de 10 a 17, jo no que fa molta calor.
    A veure si ens orientem que ja sembles la mama i la padrina, que van a Madrid i no saben sortir de l'estació de l'AVE.
    Bé macos fins aviat.

    ResponElimina
  4. Eiiii parelletaaaa!!! Les vistes des de la Tokyo Tower molan eh! Ja vinc...! M'encanta que estigueu bé. Per cert, lo del company de "pis" de l'Artur què vol dir? Que per anar a pixar a aquests WC tan sofisticats s'hi ha d'anar de dos en dos? jejejeje. A reveure wapos! Sayonaraaa

    ResponElimina
  5. Pròxima visita el mont Fushiyama no? Pensava que des de la torre de Tokio es podia veure, però com el dia estava ben gris, pot ser per això no es veia. Doncs vaja, si tornes tant aviat no podràs anar a la festa dels cirers i possar-te kimono. Una pena ^^

    Onichan

    ResponElimina
  6. Vaig seguint les vostres aventures per terres japoneses. Molta sort.

    ResponElimina
  7. Moltes gràcies Xavi!!
    No no podré posar-me kimono, hauré de mirar alguna altra coseta per ficarme'l ejeje! Perdona Onichan però no se qui ets! :D

    ResponElimina