dilluns, 20 de setembre del 2010

Shibuya & Hiyoshi

Aquest cap de setmana ha sigut més llarg, ja que teniem dilluns de festa. El dilluns és el dia "Respect Elders Day", o sigui, el dia de la gent gran. Tot i ser festa aquí treballa tothom; el nen de la familia ha anat a l'escolta també... no se què entenen per festa els japonesos... el fet es que nosaltres si que teniem festa i per tant hem tingut un cap de setmana més llarg.

Dissabte vam estar bàsicament per Hiyoshi ( és la zona de l'Artur ), i a la tarda ell tenia la seva Welcome Party així que jo vaig tornar a la meva zona, però com sempre la familia no hi era, i no van aparèixer en tota la nit.... jajaja, no sé com poden treballar tant.
Per Hiyoshi ja vam començar a veure que aquí el Doraemon és molt famós.
Els famosos Dorayakis
El diumenge vam anar cap a Shibuya, és un caos, hi ha moltíssima gent i vam trobar de tot. Nomès arribar ens vam trobar com una espècia de concentració, on estàven tots vestits, o no tots:


Després de veure tot aquest espectacle i fer unes quantes fotos, vam anar a comprar el què a l'Artur necessitava per estar a Japó:
Aquí ja està a la seva "salsa"
Llavors vam anar a dinar, i anant cap allà ens vam trobar aquests dos personatges:
Feien alguna propaganda que no vam entendre :D

I aquí es on vam continuar veient que el Doraemon és molt famós, tant que fins i tot el porten a les sabates :
Tenen el cascavell i tot del Doraemon perquè tothom pugui saber per on passes.
Vam marxar just quan es feia fosc i vam poder veure Shibuya iluminat. Bàsicament l'únic que fas a Shibuya és mirar cap amunt perquè són tot d'edificis enormes.
I avui dilluns ens hem quedat per Hiyoshi també, perquè vegis mama que aquí també hi ha italians avui hem anat a fer el tast i hem fet una foto de les tallarines a la carbonara que he menjat avui per dinar:
Com pots veure et donen forquilla i cullera :D

Per sopar hem quedat amb el Pablo (un noi de Madrid que està al mateix laboratori que l'Artur).
I això és tot d'aquest intens cap de setmana.
Tot i així ens sentim com a casa, perquè vam veure el Barça-Hercules (quan ja sabiem el resultat) per Barça TV, en català subtitulat al japonès, bastant divertit, i ens vam trobar gent amb la samarreta del Barça:

Sayounara.

7 comentaris:

  1. la pasta deixava una mica que desitjar la veritat... XD!! :D lo del Barça TV va ser un xoc cultural! a Tokyo, a l'English pub i amb català...per tot el demès mastercard! :D

    ResponElimina
  2. :) que guaaaaaaaaaay jajajaj te le shas de comprar aquestes sabatilles d'en Doraemon són brutaaaaaaals! si en trobes unes d'en Son Goku o l'Arale faig un 39 xDDDD muaaaaassss des de BCN city...
    per aquí aquests dies està bastant gris això! espero que per la Mercé s'arregli una mica la cosa...

    ResponElimina
  3. jajaja devia ser xocan trovarvus akell tiu k buskava els pantalons jajajja

    i no eu vist ja tots akells k van vestits super rarus o de komik o kom els de tokio hotel o de manera anormal???

    apa nem esperan mes fotos paseuvusu be!!

    ResponElimina
  4. Es diuen Otakus Eloi. El dia que pengi fotus d'Otakus fliparem de lo lindo. Heu d'anar Sandra a algun salon recreatiu i jugar al típic joc de ballar saltant sobre una plataforma pels peus, que allà està molt de moda, o a un restaurant amb karaoke. Tipical japan!

    Apa seguiu disfrutant de l'experiència!

    ResponElimina
  5. A un saló recreatiu si que hi vam anar, però no enteniem com s'havia de jugar, igual que al Pachinko, amés la gent està molt però que molt viciada jajaja!! i al karaoke segur que hi anem algún dia!! tot anirà venint :D un petoneeeeet!!! i parlem aviat!!

    ResponElimina
  6. Eh, Sandra, ja veig q esteu d'allò més distrests, quantes coses per veure!!!! i que diferent q és veu tot!!!. Tinc ganes de veure't vestida de la Hello Kity, o de dibuixos anmats..va fes-ho que estaràs molt mona!! Pel tema de lafamily, no tens gaires ocasions de poder discutir-te eh??
    Les sabatille realmemt sòn mot guapes!!! Per cert, la Laura ja és Licenciada!!! va de bolit la pobra, ara treballa tota la nit...Molts petons guapus, i cuide.vos val, Adora

    ResponElimina
  7. Si main torneu a trobar un tio amb uns pantalons com aquells, demaneu-li on els ha comprat i compreu-ne uns per lArtur!! :D :D :D

    ResponElimina