divendres, 17 de setembre del 2010

Primera Setmana

Primera setmana de laboratori. Tot molt bé, molt interessant i estic aprenent molt. Cada dia m'ensenyen coses, de moment ja se manipular ratolinets pobrets... jejeje, la setmana que ve ho podré fer jo perquè de moment nomès he mirat per veure com es fa.
Aquesta és la meva universitat, com diu l'Artur si que sembla la del Harry Potter jeje:

A les tardes anem a Hiyoshi, que es la zona on està l'Artur, més que res perquè a la meva zona no hi ha res per veure i a la seva hi ha més coses, a part que la meva familia mai està a casa, sempre estàn treballant (aquests japonesos....).
Aquí vam veure que no tenen gens de vergonya per res, veuen uns sofàs a les botigues i si fiquen com si estiguessin a casa:

Vam veure el primer Pachinko (les màquinetes aquestes tragaperres que es vicien tots els japos), vam intentar entrar però fan tant soroll que es bastant insoportable, o sigui que vam fer la foto i vam marxar :

També vam veure que hi ha molts llocs perquè juguin a màquines, i realment està tot molt ple, per mi que es la seva segona casa, veus jocs tipus el Guitar Hero, o jocs de futbol, fins i tot hi havia un joc que era de fer apostes als cavalls virtualment.... !!!!
Demà l'Artur´té la seva Welcome Party ( a mi me la fan el dia 30 de Septembre) i diumenge i dilluns (que es festa) farem una mica de turisme per aquí.

Sayounara!!!

Sandra

2 comentaris:

  1. nena, m'ho passo molt b, llegint el dia a dia vostres, és co si tinguessim una corresponsal a Tokio, je,je, tot és veu molt xulo i diferent.
    Encara us fa tanta calor?? aki està plovent molt fort, demà és la fira de Sta, Tecla, passeig amunt, passeig avall,mirant les vaques, els toros, i totes les parades de formages, embotitis um!!!No troves a faltar el pernil, xoriço

    ResponElimina
  2. Realment sembla el laboratori del Dr. Frankenstein, compte amb els ratolins, recorda que Mickey Mouse està sempre vigilant i després un dia voldràs tornar a Disney World i llavors ........ la venjança dels ratolins. També veig que hi ha molta conya amb les festes i els ponts, molt treballar però després molta festa, tenen rotllo aquests japonesos. A veure quantes fotos feu el cap de setmana, aquí ens ha plogut molt i esperem que el diumenge faci millor, sinó haurem de sortir amb barca en comptes d'amb cotxe. Bé maca molts petonets i segueix explicant coses.

    ResponElimina