dissabte, 25 de setembre del 2010

Dia a Shibuya

Avui haviem planejat anar a passar el dia a Tokyo Dinseyland, així que ens hem despertat ben d'hora per poder anar-hi, però hem vist que plovia i per tant hem decidit que no hi aniriem.
Així que vist el dia que feia, hem anat cap a Shibuya i allà hem vist el mural que hi ha del Hachiko a l'entrada del metro:
Aquesta foto és per tu mama :D

Quan feia una estona que estàvem a Shibuya hem vist que sortia el sol....... quina ràbia, pero un altre dia anirem a Tokyo Disneyland.
Ja que estàvem a Shibuya, hem aprofitat per anar a provar una de les moltíssimes màquines de Puricura que hi ha. Allà estava ple de noies tirant-se les fotos, fins i tot hi ha disfresses perquè et puguis vestir del què vulguis. Aquí va una selecció de fotos (veureu que se'ns veuen els ulls molt raros però es que aquestes màquines et fan els ulls mes grans, a les Japoneses els hi queda bé però a nosaltres ens els fa enormes... xD).


A cada foto teniem una demostració del què haviem de fer ejejje.

Després de molt remenar les màquines hem aconseguit imprimir-ho per nosaltres. Les primeres que hem provat no ho hem sapigut fer però a les segones ja les hem imprès :D
També hi havia tot de màquines per jugar, de tot el que et puguis imaginar, per tocar la guitarra, per fer de dj, per tocar els tambors, per fer apostes de cavalls, per jugar a futbol i amb uns tipus de cartes fer-te la teva pròpia alineació, i també hi ha uns ganxos que pots agafar ninots, i, com sempre, hi havia els ninots del Doraemon per poder agafar:

Quan hem sortit d'aquest lloc (que per cert són gegants...) hem trobat la botiga Disney, i ja que no hem anat a Tokyo Dinseyland hem anat a donar-hi una volta:

Ara està tot ambientat per Halloween.

Finalment hem anat a dinar en un italià que feia molt bona pinta i la veritat és que estava molt bo, fins i tot hi havia tiramisú:
I això ha sigut tot per avui. Demà depenent del temps que faci farem una cosa o una altra....

Sayounara.



1 comentari:

  1. Unes fotos molt chulis no sabria dir en qual heu quedat més "" autentics "". Veig que feu turisme i aprofiteu el temps per veure coses, així m'agrada molta "" curtura "" sobretot. Continuar enviant fotos per a l'enveja general. Un petonet ben fort.

    ResponElimina