dilluns, 30 d’agost del 2010

The Japan Photo Project

The Japan Photo Project és un projecte que estan fent dos fotògrafs, un fotògraf japonès i una fotògrafa de Barcelona.
Estan viatjant per tot el Japó per intentar captar amb una imatge tota la seva bellesa des de dos punts de vista diferents.

La pàgina web està en català, japonès, anglès i castellà. Hi ha diferents fotos d'on han estat , vídeos i la ruta que estan fent. Pots veure la seva situació actual.
És un projecte que dura tot aquest any 2010 per veure també les diferents estacions de l'any.
La veritat és que hi ha fotografies impressionants i a mi m'encanta. A més a més els vídeos també estan molt bé.

Aquí us deixo una fotografia de Pachinko, el títol del meu blog. Els Pachinko són màquines que juguen els Japonesos, vindrien a ser com les "tragaperras" d'aquí si es que no vaig molt errada, i sinó ja us ho confirmaré quan estigui allà.

http://www.japanphotoproject.com/about.php



Espero que us agradi la web :D

diumenge, 22 d’agost del 2010

Pachinko

Inaugurem Pachinko 日本!!

En aquest blog hi escriuré totes les aventures que viuré a Japó.
Marxem el 8 de Setembre a les 10:25 del matí, anem amb Air France, fent escala a Paris, i de Paris a Tokyo. Arribem el dia 9 de Setembre a Tokyo a les 8:10 del matí (hora de Tokyo). A partir d'allà a conèixer en persona a la família on viuré i a començar l'aventura.

Estaré al barri de Shirokanedai, en una família que consta de una mare Coreana (Gina) , una filla de 20 anys (Lea Olivia) i un nen de 15 anys (Regan). Viuen en un pis a 15 minuts caminant d'on està el laboratori on faré les pràctiques.

De moment us deixo un vídeo de la cançó de Doraemon en Japonès.